Schüco AWS 72.SI+

Poboljšana toplinska izolacija, sigurnost i proizvodnja

Super Izolacija za Energetski Učinkovite Ovojnice Zgrada: Schüco AWS 75.SI+

Istražite kako ovaj optimizirani prozorski sustav pruža poboljšanu toplinsku izolaciju i sigurnost, čineći ga savršenim za energetski učinkovite zgrade.

Otkrijte širok raspon vrsta otvaranja koje nudi ovaj sustav, prilagođavajući se različitim arhitektonskim zahtjevima, uključujući nagibno-klizne, prozore s donjim vratima i vodoravne/vertikalne pivoting ventilacije.

Saznajte kako se ovaj aluminijski sustav, certificiran prema Cradle-to-Cradle principu, integrira u održive graditeljske koncepte s naglaskom na testiranju štetnih tvari i recikliranju na kraju životnog vijeka.

Optimizirani standardni prozorski sustav Schüco AWS 75.SI+ (Super Izolacija) za osnovnu dubinu od 75 mm dio je Schüco AWS platforme sustava i čini osnovu za različite primjene u energetski učinkovitim ovojnicama zgrada. Ovisno o arhitektonskim zahtjevima, visoko toplinski izolirani aluminijski sustav može se koristiti kao otvor s rupom, vrpcom prozora, umetkom fasade ili u kombinaciji sa Schüco sustavima vrata.

Dodatna prednost za arhitekte i specifikatore je širok raspon vrsta otvaranja poput nagibno-kliznih ventilacija, prozora s donjim vratima ili vodoravnih i vertikalnih pivoting ventilacija.

Unutar platforme sustava dostupan je širok raspon profila, uključujući kutne stijenke, nosive stijenke, simetrične i asimetrične stijenke, kao i niz varijacija dizajna i dodatnih kombinacijskih opcija, poput Schüco sustava za zaštitu od sunca i ventilacije.

Razvijen kako bi bio usmjeren prema budućnosti, sustav se temelji na Cradle-to-Cradle (C2C) principu, čineći ga savršenim za planiranje održivih koncepta gradnje s građevinskim jedinicama koje su testirane i ocijenjene na štetne tvari i svojstva recikliranja. Sirovine se pretvaraju u proizvode koji se mogu ponovno pretvoriti u visokokvalitetne sirovine s izvornom kvalitetom na kraju njihova životnog ciklusa. Schüco AWS 75.SI+ testiran je od strane EPEA Hamburg i certificiran srebrnom oznakom prema najnovijem C2C standardu Američkog Cradle to Cradle Innovation Institute-a.

Trebate više informacija?

Kontaktirajte nas

Ime

Prezime

Tema

Email

Poruka

Success

Uspješno ste poslali upit.

Error

Greška! Vaš upit nije poslan. Provjerite greške i pokušajte ponovno.