Schüco LivIng 82MD

Revolucionarna tehnologija: dvostruki sustav Schüco LivIng prozora

Otkrijte inovativnu tehnologiju koja čini proizvodnju i montažu prozora jednostavnom i efikasnom.

Temeljen na tehnologiji dvostrukog sustava, prozorski sustav Schüco LivIng impresivno nudi jednostavnu, učinkovitu i fleksibilnu proizvodnju i montažu. Također zadovoljava najviše standarde udobnosti i sigurnosti s velikim izborom opcija dizajna i konstrukcije.

Upoznajte se s 7-komornim sustavom koji osigurava izvrsnu toplinsku izolaciju bez potrebe za dodatnim mjerama.

S Schüco LivIng PVC-U sustavom, Schüco postavlja standarde za ojačane čeličem profilne sustave kad je u pitanju energetska učinkovitost. Inovativni 7-komorni sustav, koji se može konstruirati kao dvostruki sustav s rebatnom brtvom i središnjom brtvom, postiže izvrsne vrijednosti toplinske izolacije s osnovnom dubinom od 82 mm. Kao sustav s središnjom brtvom, postiže standard pasivne kuće bez skupih i dugotrajnih dodatnih mjera.

Saznajte kako prva zavarena EPDM guma poboljšava brtvljenje i osigurava dugovječnost uz vizualno atraktivan dizajn.

Prva brtvena traka za zavarivanje od EPDM integrirana je u Schüco LivIng prozorski sustav. Upotreba elastičnog materijala za zavarivanje povećava učinak brtvljenja u teškom kutnom području jedinice, omogućujući istovremeno zatvaranje vizualno privlačnog kuta bez tvrdih kutova brtvene trake. Trajni, ekološki prihvatljiv materijal održava čvrsto brtvljenje tijekom cijelog vijeka trajanja.

Istaknite mogućnosti prilagodbe s tri različite konture krila i brojnim dodatnim profilima.

Serija Schüco LivIng može se dizajnirati s tri konture krila – Classic, Rondo i Viva – te također nudi mnogo različitih dodatnih i potpornih profila: dvostruki sustav može zadovoljiti individualne potrebe bilo kojeg klijenta, bilo da se radi o privatnim stambenim kućama, komercijalnim projektima, novogradnji ili obnovama

Proučite paletu boja s PVC filmovima Schüco UnlimitedFinish i Schüco TopAlu za savršeno usklađivanje s površinskim dizajnom.

Za boje dizajna dostupni su PVC filmovi Schüco UnlimitedFinish i Schüco TopAlu. Osnovni profili dostupni su i u različitim bojama koje se mogu uskladiti s dizajnom površine.

Trebate više informacija?

Kontaktirajte nas

Ime

Prezime

Tema

Email

Poruka

Success

Uspješno ste poslali upit.

Error

Greška! Vaš upit nije poslan. Provjerite greške i pokušajte ponovno.