Inovativni klizni sustavi

GEALAN-SMOOVIO® i Podizno-klizna vrata S 9000

Odlična tehnologija sustava

Klizni elementi su klasični stilski elementi modernog stanovanja pri čemu izdašno dizajnirane staklene površine odražavaju udobnost i eleganciju. Inovativni klizni sustav GEALAN-SMOOVIO® i podizno-klizna klizna vrata S 9000 nadasve vizualno i funkcionalno također ispunjavaju ove zahtjeve.

Uštedite na životnom prostoru

GEALAN-SMOOVIO® – može sve. S prethodnim kliznim sustavima prednost pogodnosti često je bila na štetu niske razine nepropusnosti. Zahvaljujući sofisticiranom mehanizmu zaključavanja, uz sustav GEALAN-SMOOVIO® to spada u prošlost.

Uživajte u udobnosti kliznih rješenja koja štede prostor – a istovremeno ste zaštićeni od vjetra, kiše, buke i gubitka topline. To omogućuje međudjelovanje novorazvijenih okova, inovativnih geometrija profila i optimiziranih brtvila.

Posebni ugođaj doma

S našom tehnikom bez problema se izrađuju veliki elementi za vrata. Nebitno je jesu li vrata zatvorena ili otvorena, prirodna svjetlost u svakom slučaju ispunjava prostor. Skoro nevidljivi podni priključak, podjelu vanjskog i unutarnjeg prostora čini neprimjetnom.

Više svjetlosti nego ikad

Kod podizno-kliznih elemenata važan Vam je veliki udio stakla za veću prolaznost svjetlosti? Onda Vam GEALAN nudi posebno rješenje. Kod novog rješenja prednja širina fiksnog dijela smanjena je za više od 50% u odnosu na normalno krilo u podizno-kliznim sustavima.

Klasično

Simetričan izgled

Već se u standardnoj gradnji primjećuje usko krilo od samo 100 mm.

Orijentirano dizajnu

Povećan udio stakla u fiksnom krilu

Kod ove posebne varijante, inače standardno krilo u fiksnom dijelu, zamjenjuje se s užim profilom za ostakljivanje. Taj korak smanjuje prednju širinu u fiksnom dijelu za više od 50% s nepromjenjivom toplinskom izolacijom.

GEALAN-SMOOVIO®

Vaš životni prostor je dragocjen i stoga ga treba u potpunosti iskoristiti. Novi GEALAN klizni sustav kombinira udobnosti kliznih elemenata u iskorištavanju cjelokupnog prostora s izuzetnim svojstvima izolacije. Kombinacija novo razvijenih okova, inovativne geometrije profila i optimalne brtve stvara jedinstveni sklad kliznih elemenata.

Pogledajte u videu

Dokumenti i linkovi

Upoznajte Gealan klizne sustave sustav pomoću ovog prospekta:

Trebate više informacija?

Kontaktirajte nas

Ime

Prezime

Tema

Email

Poruka

Success

Uspješno ste poslali upit.

Error

Greška! Vaš upit nije poslan. Provjerite greške i pokušajte ponovno.