Schüco Sliding i Lift-and-Slide sistem ASE 80.HI

Najnovija generacija visoko toplinski izoliranih kliznih i podizno-kliznih sustava

Ovaj modularni sustav visoko toplinski izoliranih kliznih i podizno-kliznih prozora nudi fleksibilnost s dubinom okvira od 180 mm ili 280 mm, maksimalnom transparentnošću i prodiranjem svjetlosti.

Sustav nudi sigurnosne značajke poput otpornosti na provalu do klase RC 2, s posebnim naglaskom na funkcionalnosti poput praga razine bez prepreka, podrške opruge za smanjenje operativnih sila i kočnice za držač ručke kako bi se nježno smanjilo spuštanje pokretnog krila, posebno pogodno za korištenje od strane osjetljivih osoba poput djece.

Bez prepreka, vrlo jednostavni za korištenje i s tankim izgledom – visoko izolirani klizni i podizno-klizni sustav Schüco ASE 80.HI (High Insulated) nudi elegantna rješenja dizajna za održivu, korisnički orijentiranu arhitekturu na razini pasivne kuće.

Modularni i skalabilni aluminijski profilni sustav oduševljava smanjenom DesignLine spojnom sekcijom krila, koja omogućuje da se okviri vizualno povuku u pozadinu.

Ravna praga omogućava harmoničan prijelaz između unutarnjih i vanjskih područja bez prepreka.

Skriveni dijelovi okova dodatno jačaju puristički i visokokvalitetni dizajn, čak i kada su prozori otvoreni.

Još jedna prednost nove generacije kliznih i podizno-kliznih sustava je visoka fleksibilnost u pogledu konfiguracije prema potrebama korisnika. Opcije poput Schüco SmartStop i Schüco SmartClose tehnologije za sigurnost i udobnost osiguravaju najbolju moguću uporabu.

Galerija

Trebate više informacija?

Kontaktirajte nas

Ime

Prezime

Tema

Email

Poruka

Success

Uspješno ste poslali upit.

Error

Greška! Vaš upit nije poslan. Provjerite greške i pokušajte ponovno.