Nikole Tesle 16, Križevci, Hrvatska - Croatia

Opći uvjeti poslovanja

Trgovac
Trgovac je društvo Elektrotehnika d.o.o. (dalje u tekstu: Elektrotehnika) sa sjedištem u 48260 Križevci, Ulica Nikole Tesle 16, OIB: 36530679543.

Kupac
Kupac je svaka pravna osoba ili fizička, punoljetna i poslovno sposobna osoba koja prihvaća uvjete poslovanja Elektrotehnike, a što se potvrđuje narudžbom artikala.

Slike i opisi
Slike i opisi pojedinih proizvoda dobiveni su od proizvođača/dobavljača ili preuzeti s interneta i ne moraju nužno odgovarati stvarnim slikama proizvodima. U opisu proizvoda navedeno je na što se konkretno cijena odnosi. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slikama proizvoda. Cijene, uvjeti plaćanja i akcijske ponude vrijede isključivo u trenutku narudžbe i/ili plaćanja i mogu se promijeniti bez prethodne najave.

Jamstvo
S obzirom na širinu asortimana, Elektrotehnika u ponudi ima proizvode sa različitim trajanjem garantnog roka, koji može iznositi od 2 do 10 godina. Jamstveni list sastavni je dio jamstvenih uvjeta te se isporučuje uz proizvod. Kupac je dužan čuvati jamstveni list i račun cijelo vrijeme jamstvenog perioda. Račun i jamstveni list jedini su dokumenti s kojima kupac može ostvariti svoja prava.

Ukoliko kupac uoči kvar ili nedostatak na proizvodu, kako bi ostvario pravo na pozivanje na odgovornost za materijalne nedostatke, kupac ima rok od 2 mjeseca od trenutka u kojem je ustanovio kvar da o kvaru obavijesti Elektrotehniku.

Ako je kupac na vrijeme izvijestio Elektrotehniku o nedostatku, može po svom izboru tražiti popravak stvari i zamjenu, a ukoliko to nije moguće, ili nije omogućeno u razumnom roku, može zahtijevati sniženje cijene stvari ili povrat novca.

Registracija
Upisivanjem podataka prilikom registracije na El-WD pristajete na korištenje navedenih podataka za obavještavanje kupaca o promjenama i novostima u poslovanju Elektrotehnike.

Voditelj obrade osobnih podataka
Elektrotehnika je voditelj obrade osobnih podataka u skladu sa zakonom i propisima o zaštiti osobnih podataka. Elektrotehnika kao voditelj obrade osobnih podataka određuje svrhu i sredstva obrade osobnih podataka i odgovoran je za čuvanje i korištenje osobnih podataka.

Zaštita podataka
Pristupanjem ili registracijom na web stranicu www.el-wd.com, posjetitelj/kupac daje suglasnost da Elektrotehnika obrađuje osobne podatke posjetitelja/kupca navedene u registracijskom obrascu, podatke o narudžbama, kao i podatke dostupne u procesu plaćanja usluge te druge podatke. Predmetni podaci koriste se u svrhu sklapanja ugovora te u svrhu upoznavanja Elektrotehnike s kupovnim navikama kupaca, kao i u informativne svrhe te u svrhe promidžbe usluga i proizvoda Elektrotehnike. Elektrotehnika se obvezuje čuvati privatnost osobnih podataka svih posjetitelja/kupaca te će s istima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka odnosno drugim relevantnim propisima. Sve gore navedene osobne podatke Elektrotehnika ne smije neovlašteno upotrebljavati niti učiniti dostupnim trećim osobama, osim u slučajevima kada to dopušta poseban zakon ili ako je to potrebno u svrhu realizacije ugovornih obveza. Svi radnici Elektrotehnike, kao i poslovni partneri, odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. U slučaju da posjetitelj/kupac ne želi da Elektrotehnika više na bilo koji način obrađuje podatke istoga te zahtijeva brisanje podataka o istome, mora to javiti Elektrotehnika putem e-mail poruke na e-mail adresu info@el-wd.com.

Kolačići
Na web-stranicama www.el-wd.com koriste se tzv. kolačići (cookies) – tekstualne datoteke koje na računalo korisnika/posjetitelja smješta web poslužitelj kojim se posjetitelj koristi. Datoteke nastaju kada preglednik na uređaju korisnika učita web stranice koje je posjetio, koje potom šalju podatke pregledniku koji zatim izrađuje tekstualnu datoteku (kolačić). Preglednik dohvaća i šalje datoteku na poslužitelj web stranica (mjesta, stranice) prilikom povratka korisnika na njega te se tako korisnicima pruža više online mogućnosti i bolji korisnički doživljaj.

Bitno je naglasiti da www.el-wd.com internet stranica ne može pristupiti drugim datotekama na računalu korisnika ili dobiti pristup informacijama koje korisnik ranije nije dao. Web stranice www.el-wd.com  ne sadržavaju kolačiće koji omogućuju pokretanje programa ili postavljanje virusa na računalo posjetitelja/kupca.

Više o kolačićima možete pročitati u našim Pravilima o korištenju kolačića.